Internet ja kauppa


 

 
Lähes kaikki kaupat ovat nykyään jollain tavalla hyödyntäneet internetin mahdollisuudet. Monilla on oma verkkokauppa, jossa tuotteisiin voi tutustua ja tilata suoraan kotiin. Tai sitten tarkastaa varastosaldon ja mennä myymälään ostoksille. Kilpailu asiakkaista on kovaa, joten hakukonemainonta on hyvin tärkeä osa jokaisen kaupan markkinointia nykyään.
Mainonnan lisäksi kannattaisi panostaa myös hakukoneoptimointi eli Google optimointi -toimenpiteisiin. Se on monesti huomattavasti tehokkaampaa kustannuksiin verrattuna. Google optimoinnissa pyritään sivuja parantelemaan siten, että sijoitus luonnollisissa hakutuloksissa olisi mahdollisimman korkea. Tätä kautta tulleista kävijöistä kun ei tarvitse erikseen maksaa. Google mainonta hinta sen sijaan saattaa nousta hyvinkin korkeaksi kun jokaisesta klikkauksesta pitää maksaa.
Hyvin tehty SEO eli hakukoneoptimointi onkin pitemmän päälle ainoa tapa saada siihen sijoitetut rahat takaisin myynnin kautta hyvinkin nopeasti. SEO eli search engine optimization ei kuitenkaan ole mikään yksi nopea pikkutemppu, vaan pitkäaikaisempi projekti. Pelkkä hakusanojen toistaminen nettisivuilla ei suinkaan riitä siihen, että sivu nousisi hakutulosten kärkeen Googlessa. Ihan ensimmäiseksi pitäisi sen sijaan tuottaa sivuille laadukasta sisältöä. Siitä kaikki lähtee.
 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2008-2016 Yhteystiedot: RB 8365, 00100 Hki, rb8365@rb8365.com