Yritykset ja B2B


 

 
Myös kaupan alalla ja muotimaailmassa toimii paljon B2B -yrityksiä. Näkyvimpänä varmaan mainostoimistot ja ehkäpä kuljetusliikkeet. Kaupat käyttävät näiden alojen palveluja hyvin paljon. Tietysti käyttöä on myös vartiointiliikkeille ja erilaisten tapahtumien järjestäjille. Näistä varsinkin turvallisuuspalvelut ovat hyvin näkyvässä roolissa kaikissa kaupoissa ja ostoskeskuksissa. Ymmärtäähän sen, kyllähän turvallisuuspalvelut ovat hyvin merkittävä osa kaupankäynnissä nykyään.
 
Kaupan alalla yritysten täytyy myös verkostoitua ja kaupoilla tulee olla hyvät suhteet moniin muihin yrityksiin, kuten tavarantoimittajat ja muut yhteistyökumppanit. Kun kauppa saa neuvoteltua hyvät sopimukset tavarantoimittajien kanssa, se saa suurta kilpailuetua kun hinnat ovat paremmat kuin kilpailijoilla ja tärkeää on myös se, että tavara on laadukasta ja toimitukset tulevat ajallaan. Samoin yhteistyön täytyy sujua hyvin mainostoimiston kanssa. On tärkeää että kaupan potentiaaliset asiakkaat saavat oikeanlaista markkinointiviestintää eri medioissa tapahtuvassa mainonnassa. Luonnollisesti myös kirjanpito on tärkeä kaikille yrityksille, niin suurille kuin pienille yrityksille. Eräs tuttuni on kirjanpitäjä Espoo -nimisessä kaupungissa ja kun on kertonut työstään niin ymmärtää kyllä että kirjanpitäjä on yksi yrityksen tärkeimpiä yhteistyökumppaneita niin Espoossa kuin muuallakin.
 
Toki tarvitaan myös kaikenlaista suunnittelutyötä ja luonnollisesti tietotekniikka näyttelee suurta roolia näidenkin yritysten jokapäiväisessä työssä. Sitähän nykyään tarvitaan aivan kaikessa. Samoin internet-sivujen valmistus ja kaikenlaiset sovellukset ovat arkipäivää.
Yksi oleellinen palvelu globaalissa maailmassa on scientific editing service eli eri kielelle käännettyjen tekstien kirjoittaminen sujuvaksi tulkatun kielen tekstiksi. Scientific editing service on huomattavasti tärkeämpää kuin mitä moni yrittäjä edes ymmärtää. Moni vain kirjoittaa omalla kouluenglannillaan mielestään sujuvaa tekstiä.
 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2008-2016 Yhteystiedot: RB 8365, 00100 Hki, rb8365@rb8365.com