Kuntoilu, liisäravinteet ja hieronta


 

 
Vielä muutama vuosi sitten kuntosaliharjoittelu, siihen liittyvät välineet ja lisäravinteet olivat vain bodareiden heiniä ja niille oli ihan omat kauppansa. Nykyään nämä tuotteet ovat tulleet kaikkiin kauppoihin. Joka ruokakaupasta löytyy oma lisäravinnehylly ja joogamattoja, kahvakuulia sun muita välineitä voi samoin ostaa lähes joka liikkeestä.
Tämä on tietysti ihan ymmärrettävää, kuntoilu ja siihen liittyvä ravintotietous ovat kuitenkin kasvaneet reilusti viime vuosina.
Samalla ihmiset ovat huomanneet myös lihashuollon tärkeyden. Pelkkä harjoittelu ja oikea ravinto eivät vielä riitä, täytyy myös pitää lihkaset kimmoisina ja saada ne välillä kunnolla rentoutumaan. Tähän tarkoitukseen hieroja on hyvä valinta. Koulutettu hieroja osaa avata jumiutuneet lihakset ja monet tavallisetkin ihmiset ovat nykyään huomanneet miten hyvää urheiluhieronta tekee lihaksille. Se kun ei ole peläkästään urheilijoille tarkoitettu, vaan  sopii oikein hyvin myös tavallisille toimistotyöläisille. Hieronta virkistää kehon lisäksi myös mieltä. Rauhoittava vaikutus alkaa jo hierontapöydällä ja mieli pysyy levollisena ja virkeänä pitkään hyvän hieronna  jälkeen. Senpä vuoksi hieronnassa kannattaa käydä aika ajoin vaikka ei jatkuvasti urheilua harrastaisikaan. Hyviä hierojia löytyy varmasti joka seudulta, esim. Oulun seudulla palvelee hieroja eetusaloranta.com  Ajan voi varata kätevästi netistä ja valittavana on klassista hierontaa ja urheiluhierontaa.


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2008-2016 Yhteystiedot: RB 8365, 00100 Hki, rb8365@rb8365.com