Matkailu, turismi ja kaupat


 

 
Kyllähän suuri osa turisteista käyttää paljon aikaa kaupoissa kiertelyyn matkoilla ollessaan. Varsinkin ekstoottisemmat basaarit ovat länsimaalaisille aivan uudenlainen kokemus lomamatkalla. Ja tietysi myös kaupunkilomalla kierrellään paljon suurten kaupunkien keskustoissa ostoksilla ja monessa kaupungissa on myös se vanha kaupunki, josta löytyy ihan omanlaisiaan kauppoja.
Ja oikeastaan ensimmäinen kaupallinen suoritus tapahtuu jo ennen lomalle lähtöä. Silloin kannattaa tarkastaa, että matkalaukku on kunnossa. Jos ei ole niin uuden hankinta on ajankohtaista. Moni hankkii lentolaukun eli sellaisen, jonka voi viedä mukanaan lentokoneen matkustamoon. Tällaisen lentolaukun hankinta nopeuttaa asiointia lentokentällä molemmissa päissä. Lentolaukkuja voi katsella netistä vaikkapa
www.rollingluggage.fi/matkalaukut/lentolaukut/‎
www.matkavaruste.fi/c562-matkalaukut-lentolaukut-fi.html
Ulkomaisissa kaupoissa kun asioi niin kannattaa olla englannin kieli ainakin jollain tasolla hallinnassa ettei ihan tule vedätetyksi. Jos koulussa opiskeltu englanti on päässyt unohtumaan niin voi olla hyvä vähän kerrata englannin kieltä vaikka jollain kurssilla netissä tai ihan livenä vaikka yksityisopetuksessa. Englannin opiskelu verkossa on nykyään hyvin suosittua, koska sitä voi tehdä milloin itsellä parhaiten on aikaa. Yksi hyvä paikka on https://puhuenglantia.fi/. Sieltä voi valita omaan tasoonsa sopivan kurssin ja sitten vain opiskelemaan, vaikka keskellä yötä jos aikaa ei muulloin ole.
Matkoille kun lähtee niin on hyvä tsekata jo hyvissä ajoin, että matkalaukku ja mukaan otettava reppu ovat ehjiä. Jos edellisestä matkasta on aikaa ja laukut ja reput ovat olleet hapertumassa jossain komeron pohjalla niin voi olla syytä uusia tuo kalusto. Hajonnut matkalaukku on ikävä yllätys perillä kun kaikki kamat ovat levinneet ja valuneet pitkin matkaa lentokentälle tai rahdin sekaan. Laadukkaita ja edullisia matkalaukkuja löytää onneksi netistä helposti. Jos matkalle mukaan otettava reppukin on parhaat päivänsä nähnyt niin senkin uusimista kannattaa harkita. Reppu on kuitenkin kätevä aina kun matkakohteessa kävelee paikasta toiseen.
Jos ulkomaan matkailu ei kiinnosta niin voi myös harkita kotimaan hienoimpia kohteita. Moni lähtee talvella Lappiin katselemaan tuntureita ja Lapin kaunista luontoa. Hyvä tapa nähdä kaikki läheltä on moottorikelkan vuokraus. Levin suunnalla kelkkoja vuokraa www.tokkasafaris.fi/. Kelkkavuokraus onnistuu ihan Levin keskuksen läheltä ja valikoimassa on erilaisia moottorikelkkoja. Sellaisen voi vuokrata koko päiväksi tai halutessaan vain puoleksi päiväksi.
 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2008-2016 Yhteystiedot: RB 8365, 00100 Hki, rb8365@rb8365.com